Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Навчаємо дітей правил безпечної поведінки

Педагоги ЗДО №8 "Вишиванка" приділяють  багато уваги вихованню у дітей дошкільного віку відповідального ставлення до власного життя та власної безпеки. 

У "Вишиванці" цікаво та змістовно для дітей пройшов Тиждень безпеки, який був насичений  різноманітними іграми та заняттями. Вихователі моделювали ситуації "Переходимо дорогу", "Пожежа в будинку", "Розкажи другу", "Як Ведмедик у лісі заблукав" та вчили дітей діяти відповідно. 

Сподобалась вихованцям старших груп зустріч з начальником СВГ ВП майором поліції А.В.Грицюком та старшим інспектором СЮПВП капітаном поліції Є.О.Мацєвою, які  разом з дітьми моделювали ситуації «На вулицях нашого міста», грали в ігри та ще й подарували дітям подаруночки.

Дітям запам’яталися бесіди з практичними показами  від рятувальників 3 Державного  пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій.  Адміністрація ЗДО № 8, педагоги, діти  висловлюють щиру вдячність за цікаві, змістовні, повчальні розповіді працівникам 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області.

Важливо пам’ятати, що формування безпеки життєдіяльності у дітей дошкільного віку - це постійний процес, який потребує уваги та зусиль з боку дорослих. 



« повернутися до списку новин