Організація харчування
АНАЛІЗ ВИКОНАННЯ НОРМ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ
за 2021 рік
Назва основних продуктів харчування |
|
|
Ясла % |
Сад % |
|
М’ясо, м’ясопродукти |
74.5 |
67.5 |
Риба |
106 |
74.2 |
Молоко, кисломолочні продукти |
69,6 |
76 |
Масло вершкове |
92.3 |
91.2 |
Сир кисломолочний |
89,6 |
90.2 |
Сир твердий |
99.8 |
91.1 |
Сметана |
111.9 |
102.3 |
Яйця |
105 |
93 |
Цукор |
99.5 |
100.5 |
Картопля |
90,4 |
92.6 |
Овочі різні (крім картоплі) |
65.9 |
73.7 |
Фрукти |
113.2 |
95.3 |
Сік |
99.9 |
102.5 |
Середній показник виконання норм |
93.4 |
88.5 |
Рекомендуємо ознайомитися з чотиритижневим сезонним меню у ЗДО № 8 "Вишиванка" на зимовий період 2022 року за посиланням:
https://rada.info/upload/users_files/21755820/63ebefc55effd47ab47b54b5e57c50c5.pdf
Аналіз виконання натуральних норм харчування у ЗДО № 8 за 2019, 2020 роки за посиланням:
https://rada.info/upload/users_files/21755820/7aeef854009fc03c7e41f44da320aca3.docx