Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

У ДНЗ № 8 "Вишиванка" пройшов традиційний Тиждень безпеки дитини

У закладі дошкільної освіти № 8 "Вишиванка" з 14 по 18 травня 2018 року  було проведено Тиждень безпеки дитини. Мета проведення Тижня безпеки - пропаганда здорового та безпечного способу життя серед дітей та дорослих; вироблення у дітей передшкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя та здоров’я під час НС. 

Тиждень безпеки дитини був проведений за тематичними днями:

1 день - День розвиваючих занять;

2 день - День безпеки дорожнього руху;

3 день - День пожежної безпеки;

4 день - День попередження травматизму;

5 день - День здоров’я.

З дітьми проведено конкурс малюнків на асфальті "Світ очима дітей", цільові екскурсії вулицями міста, тематичні заняття, бесіди, сюжетно - рольові ігри, моделювання ситуацій "Дорожні неприємності", "Виникла пожежа", "Сам удома".

Вихованці старших груп ДНЗ № 8 відвідали пожежно - рятувальну частину № 7 м.Володимира - Волинського. Під час екскурсії діти закріпили правила пожежної безпеки, розширили уявлення про роботу пожежників, способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Командир відділення 7 ДПРЧ Ковальчук Ігор Іванович та водій Піддубний Віктор Васильович розповіли, як пожежно - рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості та злагоджених дій залежить життя людей, звернули увагу дітей на причини виникнення пожеж та їх запобігання, розповіли, як правильно діяти у разі пожежі.

 Найбільше дітям запам’ятався девіз пожежно - рятувальної частини "Запобігти! Врятувати! Допомогти!". А демонстрація пожежної техніки та устаткування справила на малят незабутні враження.

Адміністрація, педагогічний колектив ДНЗ № 8 висловлює вдячність начальнику пожежної частини Процюку Вячеславу Миколайовичу, усім працівникам пожежної частини № 7 за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!



« повернутися до списку новин