Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Літо 2019 у ЗДО № 8 "Вишиванка"

03 червня 2019 року у ЗДО № 8 "Вишиванка" розпочався літній оздоровчий період. Діяльність ЗДО у літній період спрямовується на організацію змістовного, різноманітного буття з метою оздоровлення дітей, забезпечення їхнього активного відпочинку, закріплення, розширення запасу набутих протягом навчального року знань, уявлень про навколишній світ.

 У "Вишиванці" забезпечується максимальне перебування дітей на свіжому повітрі, оптимальна рухова активність, дотримання протягом дня повітряного та водного режиму, збалансоване, збагачене фруктами та ягодами вітамінне харчування. Упродовж дня з дітьми різних вікових груп організовують різноманітні ігри, спостереження, досліди, особлива увага приділяється організації ігор з піском та водою.

Щочетверга на дітей чекає весела розвага під час якої діти зможуть провести час у дружній атмосфері. Про перебіг літнього оздоровчого періоду у дитячому садку можна спостерігати на сайті ЗДО у розділі "Фото та відеогалерея" - "Веселкове літо 2019" .

З 10 червня у ЗДО № 8 стартував Тиждень спорту, а розпочався він Днем скакалки. Протягом тижня малята займалися з обручами, стрічками, м’ячами та взяли участь у "Літніх малих олімпійських іграх". 

 



« повернутися до списку новин