Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Місячник педагогічної майстерності у "Вишиванці"

У закладі дошкільної освіти  № 8 "Вишиванка" створені умови для професійного спілкування, самореалізації та  творчого зростання педагогів.

Завершився Місячник педагогічної майстерності педагогів, які атестуються у 2020-2021 навчальному році, у ході якого відбувся показ накопиченого досвіду роботи за інноваційними технологіями. Усіма учасниками було продемонстровано вміння цілеспрямовано застосовувати заходи, спрямовані на розвиток пізнавальної й емоційної сфери дошкільників та експериментувати з матеріалами, інструментами, атрибутами.

Також для педагогів закладу було проведено два креативних майстер-класи.  Розкрила секрети  STRЕAM – освіти у закладі дошкільної освіти та паперової інженерії   вихователь Оліфірович Наталія Володимирівна. 

Синьчук Євгенія Миколаївна  розширила знання педагогічного колективу під час майстер-класу з елементами квесту  про  музичну перкусію. А шумові музичні інструменти, які виготовили учасники у ході майстер-класу, доповнили ігрове середовище дитячого садка. 

Одним із завдань педагогічного колективу ЗДО "Вишиванка" є оволодіння вміннями допомагати своїм вихованцям відкривати власний творчий потенціал, який в майбутньому стане джерелом саморозвитку, самовиховання та самовдосконалення.



« повернутися до списку новин