Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Спорт – здоров’я, спорт – це сила, що дає всім дітям крила!

Проблеми фізичного розвитку дошкільнят, зміцнення та збереження їхнього здоров’я ніколи не втрачають своєї актуальності. Особливо це стосується умов сьогодення. Протягом останніх років питання фізичного здоров’я дошкільнят стоїть у центрі уваги діяльності педагогічного колективу ЗДО № 8 "Вишиванка". 

У "Вишиванці" фізичне виховання спрямоване, насамперед, на охорону та зміцнення психічного та фізичного здоров’я дітей раннього та передшкільного віку, підвищення захисних сил організму, виховання у вихованців стійкого інтересу до рухової активності, звички до здорового способу життя, формування життєво-необхідних рухових умінь, навичок та фізичних якостей (швидкість, спритність, витривалість, гнучкість), формування культури здоров’я. Саме на виконання цих завдань був спрямований Олімпійський тиждень, який пройшов у ЗДО.

Інструктори з фізичного виховання Оксана Іванівна  Селещук, Наталя Володимирівна Романюк та вихователі ЗДО надають пріоритетного значення сучасним педагогічним особистісно-орієнтованим технологіям, в котрих закладений великий оздоровчий потенціал. 

Пропонуємо переглянути фотозвіт - як пройшов Олімпійський тиждень у ЗДО № 8.



« повернутися до списку новин