Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Олімпійський тиждень у ЗДО № 8

Серед важливих завдань педагогів ЗДО № 8 - забезпечення сприятливих умов для гармонійного фізичного розвитку наших вихованців.

 

Олімпійський тиждень, який пройшов у ЗДО, був насичений спортивними розвагами, змаганнями, рухливими іграми. Про це подбали вихователі,  інструктори  з фізичного виховання Наталія Романюк і Ангеліна Березюк та музичні керівники Олена Лущакевич та Євгенія Синьчук.  "Малі олімпійські ігри" зібрали  вихованців старших груп, а для дітей середнього та молодшого дошкільного віку були проведені "Веселі старти". Цікаві завдання, вправи під музичний супровід, святкова атмосфера підняли настрій та спонукали дітей до активної участі. Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь.

Залучаючи дітей до ранкової гімнастики, занять з фізичної культури, спортивних свят та розваг  педагоги ЗДО № 8   "Вишиванка" день за днем формують у вихованців фізичне здоров’я, емоційне благополуччя та бажання займатися спортом.

 



« повернутися до списку новин