Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Вшановуємо пам’ять Кобзаря

У ЗДО № 8 "Вишиванка" пройшли ряд заходів з нагоди 210-ї річниці з Дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

 

Вшанування пам’яті Тараса Шевченка допомагає дітям доторкнутися до української культури, розвинути творчі здібності, виховує у дошкільників любов до рідного краю та його історії. Педагоги "Вишиванки"  використовують різноманітні форми роботи, щоб зробити освітній процес емоційно насиченим та цікавим для маленьких українців.

Вихованці старшої групи "Дзвіночок" разом зі своїм вихователем Чуй Іриною Віталіївною взяли участь у Всеукраїнському творчому конкурсі "Мій Шевченко".  На конкурс було представлено колективну роботу за мотивами вірша Т.Г.Шевченка "Тече вода з-під явора". За рішенням журі конкурсу діти були відзначені Дипломом за зайняте 1 місце, а Ірина Віталіївна - Подякою за підготовку дітей.

Щиро вітаємо з прекрасним результатом та бажаємо нових творчих здобутків!

Учасники освітнього процесу ЗДО № 8  також долучилися до реалізації Всеукраїнського проєкту збору  книжок "Вільні читають українською", під час якого було зібрано 70 книг українською мовою. Зазначений проєкт спрямований на покращення психоемоційного стану людей, які знаходяться під щоденними ворожими обстрілами, а також на підтримку читання україномовної літератури. Книги та робота вихованців групи "Дзвіночок" поїхали до Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Дякуємо усім, хто долучився до реалізації проєкту та допоміг зібрати подарунок для жителів Миколаївської області! 

 



« повернутися до списку новин