Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Диплом ІІІ ступеня - у ЗДО № 8 "Вишиванка"

З 10  квітня по 15 травня 2020 року, з метою активізації творчої діяльності педагогічних працівників Волинської області, проведено ХХУ обласну виставку дидактичних і методичних матеріалів "Творчі сходинки педагогів Волині".

Відповідно до рішень журі ХХУ  обласної виставки "Творчі сходинки педагогів Волині", з 107 робіт в номінації "дошкільна освіта", дипломом ІІІ ступеня управління освіти і науки облдержадміністрації нагороджена вихователь ЗДО № 8 "Вишиванка" Оксана Миколаївна Миколайчук.

О.М.Миколайчук представила на виставку методичні рекомендації "СВІТ МИСТЕЦТВА ЧЕРЕЗ ПРОЗОРЕ СКЛО", у яких  викладено інформацію про інноваційні техніки використання прозорого мольберту в освітньому процесі закладу дошкільної освіти. Адже, відомо, що малювання на склі не лише оригінальний засіб розвитку творчих здібностей дітей, а й ефективний вид арт — терапії, який допомагає їм розуміти себе, виражати свої думки і почуття, мрії та надії, позбутися своїх страхів і самовдосконалюватися. Малювання на такому мольберті використовується не тільки в організованих видах діяльності, але й під час сюжетно-рольових ігор, ігор-драматизацій, самостійно-художньої діяльності, занять з різних розділів програми, розваг.

Посібник "Світ мистецтва через прозоре скло" побудований на апробованому матеріалі з використанням фотоматеріалів з архіву педагога.

Зі змістом творчої роботи можна ознайомитися на сайті Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, де презентується електронний формат усіх відзначених матеріалів.

Педагогічний колектив ЗДО № 8 "Вишиванка" вітає Оксану Миколаївну! Бажаємо натхненної праці, здійснення творчих планів, досягнення нових висот. А також -  міцного здоров'я, нехай щастя наповнює Ваше, Оксано Миколаївно, серце, а удача з щедрістю посміхається у Ваших буденних справах.

 



« повернутися до списку новин