Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Всесвітній тиждень грошей у ЗДО №8

Педагоги ЗДО №8 в рамках Всесвітнього тижня грошей 2024 (Global Money Week)  провели ряд заходів, спрямованих на підвищення фінансової грамотності вихованців закладу.

Дошкільний вік - це сенситивний період для розвитку базових економічних понять. Навички, набуті у цей час, стануть основою для подальшого розуміння й відповідального ставлення до грошей. Саме тому педагоги ЗДО №8 приділяють належну увагу формуванню фінансової грамотності - важливої життєвої навички, яка допоможе дитині у майбутньому розумно і відповідально ставитися до своїх фінансів. В ігровій формі вихованців закладу ознайомлювали з поняттями "гроші", "вартість", "заощадження", "бюджет". А ще вчили робити покупки, розвивали творчість та підприємницькі навички. Значну увагу приділили вихованню бережливого ставлення до речей та розумінню цінності праці.

Педагоги закладу Аліна Курбай, Ольга Пишук, Надія Марчак зі своїми вихованцями  взяли участь у Всеукраїнському конкурсі для дошкільнят від Національного Банку України "Власна монета". Діти виготовили іграшкові монети, зображення яких були надіслані на розгляд журі конкурсу.

Пам’ятайте постійне гасло Global Money Week "Навчайся! Накопичуй! Заробляй!"

 



« повернутися до списку новин