Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Зимові свята у ЗДО № 8

Яскраві враження для малят подарував цикл зимових свят у ЗДО № 8 "Вишиванка".

Розпочався  парад святкових днів Андріївськими вечорницями, на яких вихованці старшої Б групи "Барвінок" зі своїми вихователями Гордіюк Н.В. та Бугайчук В.Л.  та керівником музичним Лущакевич О.М. вишивали, танцювали, калиту кусали ще й варениками усіх частували.

Святий Миколай щороку приходить у кожну хатину і обдаровує кожну дитину. Він любить усіх людей та найбільше маленьких дітей. 19 грудня  у "Вишиванці" відзначали найулюбленіше свято дітвори – свято Миколая, яке підготували педагоги Юрчук С.О., Крень С.Я., Лущакевич О.М.. На святковому ранку діти розповідали вірші, співали  пісні, в своїх молитвах попросили здоров’я для рідних та миру на землі, а на завершення свята разом з батьками заспівали пісню «Ой, хто – хто Миколая любить…». Усі вихованці садка в цей день отримали багато подарунків, а від нашого соціального партнера птахофабрики "Епікур" - солодощі. 

Новий рік – найяскравіше свято дитинства, яке завжди проходить із стрункою ялинкою, піснями, запальними танцями, Дідом Морозом, Снігуронькою та щедрими подарункамиНоворічні свята подарували вихованцям ЗДО  цікаві казкові моменти, ігри, пісні, хороводи. 

Завдяки активній участі батьків вихованців, випускників садка, студентів педагогічного коледжу Новорічні ранки у ЗДО № 8 пройшли весело та змістовно.

Колектив ЗДО № 8 "Вишиванка" вітає усіх з прийдешнім Новим 2020 роком! Бажаємо, щоб щастя та успіх стали для вас вірними супутниками! Нехай здоров'я буде міцним, а весь рік вас супроводжують тільки радісні події, позитивні емоції і здобутки у всіх починаннях! Відкривайте нові горизонти і день за днем крокуйте до своєї мрії! Нехай Рік Новий буде для вас багатим на добро, щедрим на досягнення та везіння!
 

 

 



« повернутися до списку новин