Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Підсумки реалізації Всеукраїнського проєкту "Єдина Україна"

Колектив ЗДО № 8 "Вишиванка" завершив участь у Всеукраїнському проєкті "Єдина Україна". 

Організаторами проєкту була Українська федерація "Спорт заради розвитку" спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти".

В проєкті взяло участь понад 1000 закладів з усієї України, які забезпечили участь близько 1 мільйона 408 тисяч дітей різного віку. Основне завдання проєкту було - формувати бажання у дітей займатися спортом протягом життя.

За підсумками проєкту ЗДО №8 увійшов у 15 кращих закладів освіти та був нагороджений Українською федерацією за вагомий внесок в реалізацію проєкту, співпрацю і партнерство  Золотою відзнакою "Заклад партнер", Почесною грамотою та  додатковим набором спортивно-ігрового інвентарю "Цікава фізкультура" на суму понад 7 тисяч грн.

За особистий внесок у розвиток федерації, професійну майстерність та допомогу у реалізації проєкту інструктори з фізичного виховання ЗДО № 8  Ангеліна Березюк (тренер-координатор УФ "Спорт заради розвитку")  та Наталія Романюк (амбасадор проєкту) були нагороджені Почесною відзнакою Української федерації "Спорт заради розвитку".

Як реалізовувався проєкт, можна сформувати уявлення, переглянувши відео за посиланням: https://youtu.be/u-gN1IVrEgo?si=WUFeNUDHPl8o78Fj 



« повернутися до списку новин