Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Тиждень психології у "Вишиванці"

З нагоди Всеукраїнського дня психолога  у  ЗДО №8 «Вишиванка» було проведено Тиждень ментального здоров’я. 

Під час тематичного тижня практичний психолог Оксана Онишко підготувала та провела різноманітні заходи для учасників освітнього процесу закладу. Розвивальні заняття із вихованцями "Квіти гарного настрою" та "Подаруй усмішку" підкреслили позитивну атмосферу,  сприяли емоційному розвитку та формуванню впевненості. 

Педагоги ЗДО на семінарі – практикумі  на тему: «Феномен емоційного інтелекту, структура та підходи» підвищили рівень своїх практичних знань для розв'язання психологічних проблем, навчалися запобігати емоційному вигоранню. Даний захід сприяв саморозвитку, формуванню навичок командної взаємодії, емоційному регулюванню у наш тривожний час.

Молоді педагоги та всі охочі працівники закладу на занятті з елементами тренінгу: «Турбуємось про ментальне здоров’я через арттерапію» поринули у  цікавий творчий процес самопізнання через мандалотерапію та малювання кавою. А помічники вихователів закладу на ресурсній зустрічі «Світ емоцій» за допомогою творчості гармонізували свій емоційний стан. Психологічний марафон спілкування та незабутні враження сприяли обміну ідеями та розвитку креативності.

Приємною несподіванкою для колективу закладу стала виставка художніх робіт вихователя Світлани Крень.

Тиждень психології став справжнім святом для душі, де всі учасники отримали корисну інформацію й позитивний настрій.



« повернутися до списку новин