Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Доєнуємось до ініціативи БФ "Щаслива лапа"

Учасники освітнього процесу ЗДО №8 доєдналися до ІІІ Міжнародного заняття доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин".

За сприяння Благодійного фонду «Щаслива лапа», для дітей дошкільного віку вихователі провели "Заняття доброти", спрямовані на формування у вихованців гуманного та відповідального ставлення до тварин - собак та котів.

 

Також у закладі пройшла акція "Допоможемо безпритульним тваринам".  Мета цієї акції - виховання у дітей гуманного ставлення до тварин, формування бажання допомагати іншим та збір допомоги у вигляді кормів для безпритульних тварин. Дана акція не лише показала дітям, що кожна маленька дія може мати велике значення в житті іншої живої істоти, але і подарувала знедоленим песикам та котикам частини нашої турботи та теплоти. Дякуємо усім дітям та їх батькам, які відгукнулися на нашу ініціативу! Зібрані корми для котів та собак було передано волонтерам міста Володимира.

 

А як наші вихованці допомагали птахам взимку - за посиланням: https://youtu.be/UCpePL09EIo?si=xYJmDmAvwE3uTCuD

Майстер-клас зі створення екогодівнички від вихователя Господарик І.А. за посиланням: https://youtu.be/TNkJPCa1YNQ?si=g2EqpnWT9ONeRtO0

 

Разом ми робимо цей світ добрішим!



« повернутися до списку новин