Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Спорт - це сила і краса, зі спортом дружить дітвора

Здоров’я дітей – одне з головних джерел щастя батьків, педагогів та суспільства в цілому.

 

Завдання та зміст фізкультурно-оздоровчого напрямку роботи ЗДО № 8 "Вишиванка" визначаються вимогами Базового компонента дошкільної освіти. Педагоги постійно прищеплюють дітям розуміння здорового способу життя, виховують стійкий інтерес до рухової активності. 

У закладі приділяють багато уваги фізкультурно-оздоровчій роботі. Для цього вихователі, інструктори з фізичного виховання працюють над збереженням здоров’я дітей через організацію оптимального рухового режиму та проведення різноманітних форм активностей.

Для дітей провели Літні малі олімпійські ігри "Дружні ми та дужі, до спорту не байдужі" - таким чином колектив закладу долучився до проведення Всеукраїнського Олімпійського дня.

Інструктор з фізичного виховання Наталя Романюк разом з дітьми старшого дошкільного віку взяла участь у фізкультурно-оздоровчому заході MOVE Week 2023. MOVE Week - це щорічна глобальна подія, яка демонструє переваги активного способу життя та регулярних занять спортом і фізичною активністю. Протягом тижня у "Вишиванці" проводились різноманітні спортивні заходи, головна мета яких - популяризація різних форм руху. А з якими цікавими руханками познайомились діти - дізнаєтесь у відео:

https://youtu.be/0iUI3b4z_pI

https://youtu.be/6PD7YGSpJp4

 

 



« повернутися до списку новин