Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Кожен з нас - це частина країни, разом всі ми - велика родина. Виховуємо патріотів.

13  листопада 2019 року, згідно плану міського методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту, на базі закладу дошкільної освіти №8 «Вишиванка» відбулося засідання міського методичного об'єднання  керівників музичних на тему: «Формування елементарних основ музичної культури дошкільників в умовах закладу дошкільної освіти».

Учасники засідання переглянули методичні заходи: мюзикл у старшій  групі «В» «Ми роду козацького цвіт» (за мотивами української народної казки «Котигорошко»), який підготували керівниця музична Олена Лущакевич  спільно з вихователькою Ангеліною Березюк та родинне свято в старшій групі «А» «Звичаї нашого краю», яке познайомило присутніх з українськими обрядовими традиціями першого закосичення дівчаток та підперезання хлопчиків. Керівниці музичні Євгенія Синьчук, Олена Лущакевич та виховательки Світлана Юрчук, Світлана Крень зуміли продемонструвати разом з родинами вихованців чуттєво, до сліз в усіх присутніх, сімейні цінності українського народу, які трепетно з покоління в покоління передавалися нашим нащадкам до сьогоднішніх днів. А практичний психолог Оксана Онишко розкрила таємниці "Чарівної скрипки", провівши з присутніми релаксаційну хвилинку для самопізнання.

Педагогічний колектив "Вишиванки" дякує батькам вихованців за активну участь у підготовці та проведенні заходу.

Для учасників та запрошених гостей директорка Зоряна Олегівна Гузь презентувала освітнє середовище для дітей закладу дошкільної освіти №8 «Вишиванка». 

Педагоги закладів дошкільної освіти міста поділились досвідом роботи щодо формування музично – естетичної  культури дітей старшого дошкільного віку. 

Методистка міського методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Людмила Петрівна Салабай та присутні учасники засідання відзначили високий рівень педагогічної діяльності   та облаштування освітнього середовища ЗДО № 8 «Вишиванка».



« повернутися до списку новин