Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Вчимо дітей основ безпеки життєдіяльності

Формування у кожного вихованця активної життєвої позиції щодо власного життя та власної безпеки, озброєння його знаннями та навичками безпечної поведінки вдома, на вулиці, у дитячому садку тощо, збереження та зміцнення здоров’я, формування здорового способу життя дошкільнят – одне з найактуальніших завдань роботи педагогічного колективу  закладу дошкільної освіти № 8 «Вишиванка» м.Володимира – Волинського. Саме тому педагоги закладу приділяють  багато уваги підготовці та проведенню Тижня безпеки,  який  цікаво та змістовно пройшов  на початку травня.

Тиждень безпеки для дошкільників був насичений  різноманітними заняттями,  захоплюючими екскурсіями. Для дітей були проведені заняття: "Іноді гра не доводить до добра", "Щоб вогонь не завдав біди - будь обережним з ним завжди", "Правила дорожні знати кожному годиться", "В країні Електрині", "Бережи здоров’я змалку". Вихователі моделювали ситуації "Один удома", "Виникла пожежа", "На вулицях міста" та вчили дітей діяти відповідно. Сподобалось дітям малювання  на асфальті: "Веселий Світлофор - Моргайко".    

Але дітям найбільше запам’яталися бесіди з практичними показами  у  7 Державній пожежно-рятувальній частині управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області.  Адміністрація ЗДО № 8, педагоги, діти старших груп  висловлюють щиру вдячність за цікаві, змістовні, повчальні розповіді начальнику частини капітану служби ЦЗ Богацькому Олександру Сергійовичу  та всім працівникам 7 – ДПРЧ.



« повернутися до списку новин