Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Ростуть майбутні чемпіони

З  09 по 19 вересня 2019 року у "Вишиванці"  пройшов Олімпійський тиждень, який був спрямований на популяризацію здорового способу життя та розвиток фізичної культури та спорту.

Тиждень був насичений спортивними розвагами, змаганнями, рухливими іграми. "Малі олімпійські ігри" зібрали  малюків середніх груп, а старші дошкільники взяли у часть у святі  "Будьмо радісні й здорові, спритні, дужі та бадьорі". Цікаві завдання, вправи під музичний супровід, святкова атмосфера підняли настрій та спонукали дітей до активної участі. Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь.

Залучаючи дітей до ранкової гімнастики, до занять з фізичної культури, педагоги ЗДО № 8   "Вишиванка" день за днем формують у вихованців фізичне та моральне здоров’я, бажання займатися спортом.

За сприяння генерального директора Володимир - Волинської птахофабрики Аліни Вікторівни Сич, в рамках Олімпійського тижня, тренер спортивної команди "Епікур" Сергій Панченко провів майстер-клас для педагогічного колективу ЗДО. Сергій Олексійович розповів про  користь від фізичної активності для організму,  навчив як правильно бігати і не зупинятись, продемонстрував техніку ходьби із скандинавськими палицями та запросив усіх доєднатитися до спільних занять  з командою "Епікур". 



« повернутися до списку новин