Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Навчання представників педагогічного та батьківського колективів ЗДО № 8

Громадська організація «Новий формат освіти», інноваційне освітнє середовище «Спільношкола» (м.Київ),  за сприяння нашого соціального партнера - Володимир - Волинської птахофабрики «Епікур», провела 15 - 16 грудня 2019 року навчальний семінар «AGILE в освітньому середовищі. Практика застосування SCRUM – метода» для представників педагогічного та батьківського колективів ЗДО № 8 «Вишиванка».

Керівник навчальної програми ILE  «Спільношкола» Ганна Усова та Scrum – майстер Людмила Вовк розкрили присутнім таємниці Agile філософії та Scrum методології: саме Agile дозволяє гнучко змінювати процес роботи, аналізувати хід виконання та своєчасно вносити зміни; в основі Scrum лежить командний підхід, який визначає його успіх  — Scrum просто не буде працювати там, де люди не хочуть стати кращими.

Під час семінару педагоги та батьки вихованців мали змогу з’ясувати особливості впровадження елементів   SCRUM в освітній процес ЗДО та в сімейному колі.

Усі учасники семінару одержали сертифікати. А отримані нові враження та емоції мотивують до застосування даної методології на практиці.



« повернутися до списку новин