Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

До Всесвітнього дня вишиванки

Всесвітній День вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та популяризацію етнічного вишитого українського одягу. Воно відзначається в третій четвер травня.

Колектив ЗДО № 8 пропонує пригадати, як у 2019 році велика родина закладу проводила День вишиванки за посиланням:   http://vyshyvanka-vv.dytsadok.org.ua/news/15-06-20-16-05-2019/

В 2020 році День вишиванки припав на 21 травня. В цей  непростий для усіх нас карантинний період ми особливо відчуваємо необхідність піднесення патріотичного духу і підтримки один одного. Ми прагнемо виховати наших малят щирими патріотами. Саме тому ми розбавили карантинні будні яскравими вишиванками, веселими емоціями та приємними спогадами, започаткувавши в рамках Всесвітнього Дня вишиванки флешмоб «Вишиванка» онлайн» серед працівників, вихованців ЗДО, їх батьків та усіх бажаючих.

Для цього необхідно було на своїй сторінці або сторінці закладу в соціальній мережі Facebook розмістити творче фото або відео у вишиванці з хештегом #вишиванканакарантині ля тих, хто не зареєстрований у соціальній мережі  - скинути матеріали у  груповий  Вайбер ЗДО № 8).

За результатати голосування подарунки отримали діти: Левчук Саша, Савчишин Аня, Дрозд Даня, Зінчук Улянка та Храновська Злата та вихователі ЗДО Бугайчук Вікторія та Приймак Ольга.

ДЯКУЄМО УСІМ за активну участь у флемобі "Вишиванка" онлайн" (#вишиванканакарантині). Кращі фото пропонуємо переглянути!

 

 

 



« повернутися до списку новин