Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Вже 30 років наш садок - країна знань, світ добра, надій, мрій та сподівань!

Вже 30 років заклад дошкільної освіти №8 «Вишиванка» гостинно відкриває свої двері для малят міста Володимира - Волинського.

Цей урочистий ювілейний день, який відзначили 4 листопада 2019 року, був цікавим для маленьких вихованців закладу – до них завітали  багато улюблених казкових героїв, які з дітьми гралися, співали, танцювали. Виступ аніматорів у подарунок до свята та солодощі малята дитячого садка отримали від нашого соціального партнера - Володимир - Волинської птахофабрики «Епікур».

На святкові заходи до дитячого садка  прибули міський голова Петро Данилович Саганюк, начальник управління освіти, молоді та спорту Вячеслав Миколайович Петрук, генеральна директорка Володимир - Волинської птахофабрики Аліна Вікторівна Сич, методистка управління освіти Людмила Петрівна Салабай, директорки ЗДО міста, ветерани садка та батьки вихованців.

Теплі слова лунали в адресу колективу «Вишиванки» від батьків вихованців  та усіх гостей.

Для усіх присутніх виступили вихованці середніх та старших груп, випускники садка Оля Луцюк, Вероніка Савюк, сестри Надія та Ольга Сіваки, вихователька Наталія Вікторівна Радюк з родиною. А випускниця садка Юля Гуль зі своїм партнером Станіславом Зубко подарували присутнім Віденський вальс.

Наш дитячий садок – це велика дружна родина, яку об’єднує спільна стратегічна мета – виховання юних українців. Тож, рідна наша «Вишиванко», живи, процвітай! Прославляйся на півсвіта! На многії і благії літа!

 



« повернутися до списку новин